ΝΕΑ αποκαλυπτική έρευνα ΣΟΚ για το Θριάσιο

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009
Τι άλλο χρειάζεται για να πεισθούμε ότι η κατάσταση στο
Θριάσιο είναι πλέον άκρως επικίνδυνη για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας ?
Μήπως θα έπρεπε οι πολίτες του
Θριασίου να σταματήσουν να ονειροπολούν με τις υποσχέσεις των Δημάρχων και του Νομάρχη περί αγώνων για το περιβάλλον ?
Μήπως είναι ο καιρός μετά
από τόσες και τόσες καταγγελίες και ψιθυρισμούς προς τους συνυπεύθυνους για τα περιβαλλοντικά νέα εγκλήματα που συντελούνται στο Θριάσιο με την ανοχή της κάθε αρχής, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά ?
Μήπως ήρθε ο καιρός οι πολίτες του
Θριασίου από άκρη σε άκρη να ενωθούν
και
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ?

Το ΜΕΛΛΟΝ ανήκει στα παιδιά μας . . . .

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

den anaferete ths phges,giati?

7 Ιουλίου 2009 - 3:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, έχω μερικές απορίες!

Μένω στο Αιγάλεω και από όσα διαβάζω στα blogs (τα βρίσκω με αρκετό ψάξιμο), καταλαβαίνω ότι η γιγάντωση των ΕΛ.ΠΕ θα επιφέρει μια άνευ προηγουμένου καταστροφή στην ευρύτερη Δυτική Αττική.
Αναρωτιέμαι λοιπόν :
1) Το ΚΚΕ εκτός από δηλώσεις και από το δόγμα '' ότι δεν το ελέγχω το αποκλείω'' τι κάνει για να εμποδίσει αυτό το καπιταλιστικό-περιβαλλοντικό-ταξικό έγκλημα; Που τελειώνει η κομματική γραμμή και που αρχίζει η ρεαλιστική απειλητική πραγματικότητα; Που είναι η σύμπλευση-διάθεση για κοινό αγώνα σε ένα τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα;
2) To PASOK έχασε, έτσι κι αλλιώς, το προσωπείο της ''σοσιαλιστικής'' προοπτικής (από πάντα), έχασε άραγε και τη δυνατότητα της δημαγωγικής αντιπολίτευσης; Που είναι οι ''μαχητικοί'' του ρήτορες; Τι κατάπιαν και έκαναν γαργάρα τον ΕΛΠΕΝΟΜΑΡΧΗ; Χαμένη υπόθεση έτσι κι αλλιώς,οκ!
3)Η Επιτροπή Αγώνα που ακριβώς βρίσκεται? Με μπερδεύουν οι απουσίες, οι ανακοινώσεις...και η έλλειψη πράξης!
4) Ο Σύριζα, που είναι στην Ελευσίνα; Τον είδαμε στον Ελαιώνα (το τι έκανε εκεί είναι άλλη κουβέντα) να το παίζει μπροστάρης σε ένα ζήτημα που αφορά τον μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο της Αθήνας.
Στη γιγάντωση των ΕΛ.ΠΕ (που είναι η μεγαλύτερη ρύπανση της Αττικής) που ακριβώς βρίσκεται; και που βοσκάνε οι Τσίπρες και οι συναφείς; οι ακτιβιστές, οι αρθρογράφοι, οι αναλυτές και η ΒΑΣΗ με τις συνιστώσες; Εδώ μιλάμε ότι θα καπνίσει όλη η Αττική!!! Ποιά είναι τελικά η θέση τους για μια δημοτική αρχή (συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ) που ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ από τον ΛΑΤΣΗ;

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ...
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
...κι εμείς οι υπόλοιποι που μας καίει τι να κάνουμε?

Να βλέπουμε, όλοι, τη φλόγα να καίει τα αχαμνά μας?

Άιντε ρεεεέέέ!!!!

Τάκης.

7 Ιουλίου 2009 - 7:11 μ.μ.
ΘΡΙΑΣΙΟ SOS είπε...

Καλησπέρα από το θριάσιο s.o.s. και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας σε αυτήν μας την προσπάθεια. Σε απάντηση του ερωτήματός σας, οι πηγές τις έρευνας αναγράφονται αναλοίωτες στην δεύτερη σελίδα καθώς και στην αρχή του ιστορικού.Ίσως από την ταραχή που διακατέλαβε όλους μας από την πρώτη ανάγνωση του κειμένου δεν δώσατε την σωστή βάση όπως και εμείς .

8 Ιουλίου 2009 - 9:37 π.μ.