Δελτίο τύπου

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011


ΘΡΙΑΣΙΟ SOS


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ελευσίνα 23/2/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας μέλη της νέας Κίνησης Πολιτών ΘΡΙΑΣΙΟ SOS διένειμαν στους Δημοτικούς Συμβούλους και τους παρευρισκόμενους ανακοίνωση της Κίνησης για την υπόθεση του Θερμοηλεκτρικού Σταθμού της Χαλυβουργικής.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Αγριμάκης αρνήθηκε να απευθύνει τον λόγο σε εκπρόσωπο της Κίνησής μας για την υποβολή αιτημάτων και ερωτημάτων προ ημερησίας διατάξεως υποσχόμενος ότι θα το πράξει μετά την συζήτηση του πρώτου θέματος. Ο εκπρόσωπος της Κίνησής μας αρνήθηκε να υποβάλει ερωτήματα όταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τον προσκάλεσε στο βήμα. Πλήρη κάλυψη στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Προέδρου παρείχαν με την σιωπή τους όλα τα μέλη της πλειοψηφίας!

Ο εκπρόσωπός μας ήθελε να υποβάλει το αίτημα για συμμετοχή της ΘΡΙΑΣΙΟ SOS στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Επίσης, ήθελε να ρωτήσει γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξαγγείλει καμία κινητοποίηση ή ενέργεια για το θέμα του ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ένα μήνα μετά την σχετική συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.